Andradeov prvi trening sa saigračima, napadači na oporavku

Rikardo je osetio bol u mišiću pre tri dana, dok je Milovanovića mučilo koleno. Živković ima probleme sa listom, Lakčević još nije dovoljno spreman

Patrik Andrade, treće i za sada poslednje pojačanje Partizana ovog leta, prvi trening je juče odradio s novim saigračima. Vezni igrač sa Zelenortskih Ostrva prva dva dana u Sloveniji radio je individualno, dok je juče dva puta trenirao pod komandom Ilije Stolice.

Pored Patrika, prvi timski trening odradili su i Igor VujačićSiniša Saničanin i Danilo Pantić, koji su se ekipi priključili pre dva dana.

Partizan je prvu kontrolnu utakmicu igrao bez štopera, ali i bez klasičnog napadača tako da kladjenje na crno-bele u pripremnim mečevima možda i nije pametna odluka. Dolaskom Igora Vujačića i Siniše Saničanina odbrana se kompletirala, međutim, Ilija Stolica sad mora da razmišlja o poteškoćama u navali.

Rikardo Gomeš, Marko Milovanović, Marko Živković i Nikola Lakčević na jučerašnjim treninzima radili su na oporavku i uskoro biće spremni da se priključe ostatku ekipe.

Rikardo je osetio bol u mišiću pre tri dana, dok je Milovanovića mučilo koleno. Živković ima probleme sa listom, Lakčević još nije dovoljno spreman.