Petr Čeh napustio Čelzi

Britanski mediji su pre nekoliko dana najavili da je budućnost Čeha neizvesna pošto su Čelzi preuzeli novi vlasnici kluba na čelu sa Todom Bolijem

Dosadašnji tehnički savetnik Čelzija Petr Čeh saopštio je da se povlači iz londonskog fudbalskog kluba, prenosi „Skaj sport“.

Britanski mediji su pre nekoliko dana najavili da je budućnost Čeha neizvesna pošto su Čelzi preuzeli novi vlasnici kluba na čelu sa Todom Bolijem.

Slavni češki golman je na tu poziciji došao još kada je Frenk Lampard bio menadžer londonskih „plavaca“.

– Bila je ogromna privilegija obavljati ovu funkciju u Čelziju u poslednje tri godine. Osećam da je sada pravo vreme da se povučem, pošto je klub dobio nove vlasnike. Zadovoljan sam, jer je klub sada u dobrim rukama i uveren sam da će u budućnosti da ostvaruje na terenu, kao i van njega – rekao je Čeh.

Čelzi će po završetku prelaznog roka da napusti direktorka Marina Granovskaja, dok je predsednik kluba Brus Bak podneo ostavku.

Tod Boli će u narednom periodu da obavlja funkcije predsednika i sportskog direktora kluba. Videćemo da li će ove promene dovesti do promena u rezultatima kluba kao i da li će kladjenje online na plavce posle ovoga opasti.